Cazare ieftina Rouen, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Rouen

Cazare in Rouen

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Rouen si nu numai.
 

Comfort Hôtel Rouen Alba Cazare ieftina Rouen

Situat la 5 minute de centrul istoric vechi din Rouen, in Normandia, Hotelul Comfort Alba serveste zilnic mic dejun si ofera W-Fi gratuit.

Camerele de la Hotelul Alba au TV prin satelit si prin cablu si baie proprie. Unele camere au, de asemenea, vedere spre Catedrala Notre-Dame din Rouen.

Hotelul Alba se afla aproape de punctele de atractie istorica ale orasului, precum monumentul Gros Horloge si Turnul Ioanei d'Arc. La doar 10 metri distanta exista o parcare publica.
citeste mai mult

Kyriad Rouen Centre Cazare ieftina Rouen

Kyriad Rouen Centre se afla la doar 500 m de gara Rouen-Orléans si la 15 minute de mers pe jos de catedrala din Rouen. Toate camerele includ baie privata, acces Wi-Fi gratuit si facilitati pentru prepararea de bauturi calde.

Camerele de la Kyriad Rouen Centre sunt dotate cu TV cu ecran plat si minibar. Toate camerele sunt deservite de un lift.

In fiecare dimineata, la Kyriad Rouen Centre este disponibil un mic dejun tip bufet. Restaurantul este deschis pentru prânz si cina si serveste preparate inovatoare din bucataria regionala.

Zona istorica a orasului Rouen, unde se gasesc magazine si cafenele, se afla la 15 minute de mers pe jos de Kyriad Rouen Centre. Muzeul Ceramicii este situat la 500 m.
citeste mai mult

Tag: Cazare Rouen, Hoteluri Rouen, Cazare ieftina Rouen, Oferte Rouen, Hotel Rouen, Camere de hotel Rouen, Apartamente in Rouen.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.