Cazare ieftina Shabla, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Shabla

Cazare in Shabla

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Shabla si nu numai.
 

Guest House Orbita Cazare ieftina Shabla

 Situatã la 50 de metri de pitorescul þãrm stâncos din Tyulenovo, la 10 km de ªabla, Guest House Orbita oferã o micã piscinã în aer liber, cu ºezlonguri ºi acces Wi-Fi gratuit. Fiecare camerã are un balcon cu vedere panoramicã la mare.

Toate spaþiile de cazare de la Guest House Orbita oferã TV prin satelit, precum ºi aer condiþionat. Facilitãþile de baie sunt comune sau private ºi includ articole de toaletã gratuite.

Pensiunea are o tavernã în sistem self-catering, unde vã puteþi pregãti masa proprie folosind ustensilele de bucãtãrie disponibile. Puteþi pregãti mãncãruri la grãtar folosind facilitãþile de grãtar din grãdinã.

De asemenea, restaurantul din apropiere, aflat la 50 de metri, oferã posibilitatea de a lua... citeste mai mult

Guestrooms Maria Cazare ieftina Shabla

Guestrooms Maria se afla intr-o locatie linistita, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraselului Shabla si la 6 km de plaja cu nisip. Ofera acces gratuit la internet Wi-Fi si o gradina bine intretinuta, cu foisor si semineu. Toate camerele au balcon cu scaune.

Toate unitatile sunt amenajate luminos. Baile sunt comune sau private si au dus. Exista o bucatarie comuna utilata complet, unde oaspetii isi pot pregati mesele. In gradina este disponibila inca o bucatarie cu facilitati de gratar.

Puteti degusta miere de casa din productia gazdelor. Proprietatea asigura locuri de parcare pazite gratuite. Terenul de golf din Shabla este la 500 de metri. Lacul de tratament cu apa sarata din Shabla este la 3 minute de mers cu masina de Maria.
citeste mai mult

Tag: Cazare Shabla, Hoteluri Shabla, Cazare ieftina Shabla, Oferte Shabla, Hotel Shabla, Camere de hotel Shabla, Apartamente in Shabla.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.