Cazare ieftina Sunny Beach, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Sunny Beach

Cazare in Sunny Beach

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Sunny Beach si nu numai.
 

Arcadia Apart Complex Cazare ieftina Sunny Beach

Arcadia Complex este situat la 350 de metri de plaja plinã de viaþã Cacao ºi oferã o grãdinã mare ºi o zonã de piscinã, cu o piscinã mare pentru adulþi ºi o piscinã mai micã, pentru copii. Sunt disponibile gratuit ºezlonguri ºi umbrele.

Toate apartamentele au aer condiþionat ºi sunt mobilate simplu. Acestea au balcon privat, o bucãtãrie cu ustensile de bucãtãrie ºi electrocasnice de bazã, o baie cu o cadã ºi articole de toaletã ºi TV prin cablu.

În întreaga proprietate se oferã acces gratuit la internet Wi-Fi. Arcadia Complex oferã un loc de joacã pentru copii ºi închirieri de biciclete. Existã ºi o parcare privatã gratuitã. Oaspeþii beneficiazã în mod periodic de servicii de curãþenie ºi de schimbarea lenjeriei de pat. De asemenea,... citeste mai mult

Sunny Holiday Apartments Cazare ieftina Sunny Beach

 Sunny Holiday Apartments sunt situate liniºtit în Sunny Beach, la numai 300 de metri de plajã. Apartamentele au aer condiþionat ºi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Transportul public este la o plimbare de 5 minute.

Apartamentele mobilate luxos au terase cu vedere la piscinã ºi dormitoare cu vedere la zona liniºtitã a complexului.

Sunny Holiday Apartments sunt dotate cu bucãtãrii utilate, mobilier extensibil ºi un dulap mare în living. În dormitor este, de asemenea, un dulap, o oglindã ºi o masã de cãlcat cu un fier de cãlcat.

Situat confortabil lângã piscinã, Restaurantul-bistro Napoli serveºte o varietate largã de mâncãruri locale ºi internaþionale, într-o ambianþã confortabilã. citeste mai mult

Hotel Ivana Palace Cazare ieftina Sunny Beach

Hotelul Ivana Palace este situat in partea de vest a statiunii Sunny Beach, la 300 metri de plaja, si ofera camere duble, camere single si apartamente confortabile si elegante.

Faceti o baie in piscina in timp ce copiii dumneavoastra se distreaza in zona de piscina desemnata lor. Rasfatati-va cu tratamente de frumusete si vizitati centrul de fitness si centrul comercial. Sezlongurile si umbrelele de soare sunt oferite gratuit pentru oaspetii hotelului.

Hotelul ofera, de asemenea, un centru medical disponibil 24 ore. Oaspetii de afaceri pot folosi salile de conferinta complet echipate pentru maximum 100 persoane.
citeste mai mult

Tag: Cazare Sunny Beach, Hoteluri Sunny Beach, Cazare ieftina Sunny Beach, Oferte Sunny Beach, Hotel Sunny Beach, Camere de hotel Sunny Beach, Apartamente in Sunny Beach.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.