Cazare ieftina Tarragona, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Tarragona

Cauta cazare in Tarragona

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Tarragona si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Astari Cazare ieftina Tarragona

Hotelul se bucura de o pozitie privilegiata, cu vedere spre mare si la o plimbare de doar 10 minute de centrul istoric al orasului Terragona. Cuprinde peste 80 de camere confortabile, prevazute cu telefon, mini bar si radio.

In plus, turistii au la dispozitie si o piscina in aer liber, sali de sedinte, coneziune gratuita de internet wireless, personal multilingv si un birou de turism, unde oaspetii pot cere informatii privind obiectivele turistice din oras si din imprejurimi.

Micul dejun poate fi luat pe o terasa in aer liber, pentru ca turistii sa se bucure de vremea frumoasa. Restul meselor pot fi servite si la o varietate de restaurante si cafenele amplasate aproape de hotel. Foarte important este ca hotelul ofera si un serviciu de room service, insa... citeste mai mult

Hotel Ciutat de Tarragona Cazare ieftina Tarragona

Hotelul ofera turistilor camere moderne, cu podea din lemn, aer conditionat si TV prin satelit. Toate cele 168 de camere sunt echipate cu minibar, seif si izolare fonica, pentru a garanta intimitatea si confortul oaspetilor.

Printre facilitatile de care mai dispun turistii se numara si un serviciu de room service nonstop, sala de bal, hidromasaj si o piscina mica, dar adanca amplasata pe acoperisul cladirii.

Este situat central in Piata Imperial Tarraco, langa statia de autobuz Tarragona, care ofera legaturi directe spre aeroport, iar Amfiteatrul Roman este la 20 de minute de mers pe jos.
citeste mai mult

Tag: Cazare Tarragona, Hoteluri Tarragona, Cazare ieftina Tarragona, Oferte Tarragona, Hotel Tarragona, Camere de hotel Tarragona, Apartamente in Tarragona.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.