Cazare ieftina Varna, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Varna

Cazare in Varna

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Varna si nu numai.
 

Graffit Gallery Design Hotel Cazare ieftina Varna

 Acest hotel modern de 5 stele este situat în centrul oraºului Varna, la 400 m de coasta Mãrii Negre ºi chiar lângã staþia autobuzului care circulã spre staþiunea Nisipurile de Aur. Oferã camere cu un design modern ºi mobilier elegant.

Hotelul Graffit Gallery pune la dispoziþia oaspeþilor camere elegante de nefumãtori, dotate cu aer condiþionat, TV prin cablu/satelit/interactiv ºi acces Wi-Fi gratuit. Unele camere beneficiazã de asemenea de un balcon privat.

Bãile moderne sunt spaþioase ºi includ halate de baie ºi un uscãtor de pãr.

Oaspeþii beneficiazã de o zonã spa bine echipatã, care oferã o piscinã interioarã cu ferestre panoramice. Chiar lângã piscinã existã o zonã de relaxare cu vedere la oraº. Oaspeþii au la... citeste mai mult

Panorama Hotel Cazare ieftina Varna

 Hotelul Panorama este situat chiar lângã plajã, pe bulevardul Primorski din centrul oraºului Varna ºi are vedere la parcul faimos Grãdina Mãrii ºi la golf. Promenada, cu barurile și restaurantele sale, se aflã la numai 50 de metri.

Hotelul Panorama oferã unitãți de cazare cu frigider, TV prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi, încãlzire centralã ºi aer condiționat.

Restaurantul oferã preparate bulgãreºti ºi internaționale, precum ºi un bufet de mic dejun.

Sauna ºi salonul de masaj sunt disponibile contra unui cost suplimentar.

Portul de agrement Varna și gara principalã se aflã la 3 minute de mers pe jos. Principala stradã comercialã este situatã la 5 minute de mers pe jos. citeste mai mult

Antik Hotel Cazare ieftina Varna

Situat in centrul orasului Varna, Hotelul Antik ofera camere cu aer conditionat, baie privata si Wi-Fi gratuit. Marea Neagra este la 500 de metri distanta. Toate camerele sunt dotate cu un televizor si telefon. Fiecare camera are un balcon. Un uscator de par este prevazut in fiecare camera.

Barul serveste o selectie bogata de bauturi si gustari, care pot fi savurate pe terasa. Hotelul ofera, de asemenea, mic dejun continental complet, englezesc si american. Oaspetii Hotelului Antik beneficiaza de o receptie de 24 de ore si parcare gratuita. Distanta la Aeroportul Varna este de numai 10 km.
citeste mai mult

Tag: Cazare Varna, Hoteluri Varna, Cazare ieftina Varna, Oferte Varna, Hotel Varna, Camere de hotel Varna, Apartamente in Varna.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.