Cazare ieftina Varsovia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Varsovia

Cauta cazare in Varsovia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Varsovia si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Airport Okecie Cazare ieftina Varsovia

Situat la doar 1 km de Aeroportul Chopin din Varºovia, Hotelul Airport Okêcie oferã transfer gratuit de la/la aeroport ºi Wi-Fi gratuit în întreaga clãdire. Accesul la sala de gimnasticã a hotelului este gratuit.

Toate camerele de la Okecie Airport sunt dotate cu aer condiþionat, facilitãþi pentru prepararea de ceai/cafea ºi TV prin satelit cu canale cu platã. Oaspeþii pot beneficia ºi de un minibar. Bãile moderne oferã încãlzire prin pardosealã.

Hotelul Airport Okêcie gãzduieºte 2 restaurante - Mirage ºi Klubowa - unde se servesc preparate din bucãtãria polonezã ºi internaþionalã. Hotelul are, de asemenea, un Sky Bar situat la etajul 7, oferind vederi panoramice spre Varºovia ºi aeroport. La cerere, se oferã micul dejun la pachet pentru... citeste mai mult

Hotel Pulawska Residence Cazare ieftina Varsovia

Pulawska Residence este un hotel modern de 3 stele aflat în Varºovia, la 15 minute de mers cu maºina de centrul oraºului. Acesta oferã camere spațioase dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Toate camerele hotelului Pulawska Residence sunt decorate în culori calde, cu mobilier din lemn. Au baie privatã ºi o chicinetã micã, prevãzutã cu frigider.

Vã puteþi relaxa în sauna hotelului sau menține în formã la centrul de fitness. Personalul recepþiei este disponibil nonstop ºi poate organiza serviciu de transfer. Este disponibilã o parcare subteranã.

În fiecare dimineaþã puteþi savura un mic dejun tip bufet în restaurantul hotelului, Liwia, care oferã preparate internaþionale ºi... citeste mai mult

Hotel Wilanów Warszawa by DeSilva Cazare ieftina Varsovia

Hotelul de 2 stele Wilanów este situat in cartierul linistit Wilanów din Varsovia, la 9 km de centrul orasului. Hotelul ofera camere elegante cu o zona de relaxare si televizor. Unele camere au acces Wi-Fi gratuit.

Toate camerele de la Wilanów au baie moderna cu articole de toaleta. Fiecare dintre ele are pereti in culori pastelate luminoase si mobilier din lemn, inclusiv birou si scaune.

Receptia este deschisa non-stop si va poate ajuta cu depozitarea bagajelor, pastrarea obiectelor de valoare in seif sau asigurarea serviciului de curatatorie. Exista parcare gratuita la hotel.
citeste mai mult

Tag: Cazare Varsovia, Hoteluri Varsovia, Cazare ieftina Varsovia, Oferte Varsovia, Hotel Varsovia, Camere de hotel Varsovia, Apartamente in Varsovia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.