Cazare ieftina York, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina York

Cazare in York

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din York si nu numai.
 

Lady Anne Middleton's Hotel Cazare ieftina York

Acest hotel fermecãtor se aflã la 800 de metri de Gara York ºi de York Minster. Hotelul oferã o parcare gratuitã ºi un centru de fitness cu o salã de sport, saune ºi o piscinã interioarã.

Lady Anne Middleton's Hotel reprezintã o colecþie de 6 clãdiri istorice într-o curte liniºtitã. Hotelul are un bar, un restaurant care oferã mâncãruri locale proaspete ºi Wi-Fi gratuit într-unul dintre saloane.

Oaspeþii de la hotel se pot bucura de un salon de înfrumuseþare ºi de saunele pentru bãrbaþi ºi pentru femei. Este posibil sã fie necesarã o rezervare prealabilã pentru utilizarea micuþei piscine.

Camerele cu baie privatã au un TV, un radio ºi facilitãþi pentru prepararea de ceai ºi cafea. Bufeturi continentale proaspete de... citeste mai mult

The Minster Hotel Cazare ieftina York

Hotelul Minster ofera mic dejun gatit, parcare gratuita, Wi-Fi gratuit si camere elegante. Aflat in centrul istoric al orasului York, hotelul este la doar 500 de metri de catedrala magnifica din York.

Dormitoarele confortabile ale hotelului Minster sunt decorate individual si sunt dotate cu TV digital si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Camerele au baie privata moderna, cu articole de toaleta gratuite.

Puteti savura un mic dejun englezesc complet gatit la comanda, cu ingrediente de calitate. De asemenea, sunt disponibile preparate continentale usoare, iar barul Minster ofera vinuri rafinate si bere la sticla.

Hotelul Minster este la 15 minute de mers pe jos de gara din York. Centrul Jorvik Viking este la doar 800 de metri, iar... citeste mai mult

Tag: Cazare York, Hoteluri York, Cazare ieftina York, Oferte York, Hotel York, Camere de hotel York, Apartamente in York.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.