Cazare ieftina Zakynthos, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Zakynthos

Cazare in Zakynthos

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Zakynthos si nu numai.
 

Palatino Hotel Cazare ieftina Zakynthos

Situat convenabil într-o zonã liniºtitã în apropiere de centrul oraºului Zakynthos, Palatino oferã camere elegante, cu vedere spre Marea Ionicã sau spre munte. Are un restaurant ºi un cocteil bar.

Camerele ºi suitele de la Hotelul Palatino sunt decorate în culori naturale ºi au un balcon. Facilitãþile includ aer condiþionat, TV prin satelit ºi uscãtor de pãr. Toate camerele au, de asemenea, acces Wi-Fi gratuit.

Oaspeþii îºi pot începe ziua cu un mic dejun american în sala elegantã de mic dejun sau în intimitatea balconului lor. Restaurantul Trinity serveºte mâncãruri din bucãtãria localã ºi mediteraneanã, preparate cu produse proaspete. Room service este disponibil nonstop.

Cea mai apropiatã... citeste mai mult

Hotel Varres Cazare ieftina Zakynthos

Hotelul Varres este situat pe dealul Bochali, la numai 1,2 km de centrul oraºului Zakynthos, ºi oferã o piscinã mare cu terasã deschsã ºi vedere panoramicã. Complexul include un snack bar la piscinã, restaurant ºi teren de joacã.

Toate camerele de la Hotelul Varres sunt dotate cu acces gratuit la Wi-Fi ºi aer condiþionat ºi au vedere minunatã la piscinã sau la Marea Ionicã. Acestea oferã un TV cu canale prin satelit, seif ºi frigider. Camerele au ca facilitate standard o baie privatã cu un uscãtor de pãr.

În zona de mese elegantã a hotelului, oaspeþii pot savura un mic dejun tip bufet, precum ºi mâncãruri greceºti ºi internaþionale pentru prânz.

Aeroportul din Zakynthos se aflã la 4 km de Varres, iar oraºul Zakynthos este... citeste mai mult

Herodotus Apartments & Studios Cazare ieftina Zakynthos

Herodotus Apartments & Studios ofera o baza de vacanta in regim self-catering in Limni Keri. Aceasta proprietate administrata de o familie se afla foarte aproape de toate facilitatile si ofera locuri de parcare gratuite.

Spatiile de cazare se afla la 300 de metri de malul lacului Keri si la numai 100 de metri de un supermarket si de brutariile de pe drumul principal. Faimoasele izvoare ale lui Herodot se afla la doar cateva minute de mers cu masina.

Studiourile Herodotus sunt mobilate simplu, incluzand baie proprie cu dus si chicineta cu aragaz electric, frigider si ustensile. De la balconul camerei, oaspetii pot admira privelistea catre gradina si lacul Keri.

Aerul conditionat este disponibil contra unei taxe suplimentare care se... citeste mai mult

Tag: Cazare Zakynthos, Hoteluri Zakynthos, Cazare ieftina Zakynthos, Oferte Zakynthos, Hotel Zakynthos, Camere de hotel Zakynthos, Apartamente in Zakynthos.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.