Obiective turistice Cipru, de vizitat in Cipru, harta google, date gps, orase recomandate de noi, totul despre Cipru
Home Tari Despre Cipru
Despre Cipru

Cipru

Publicat la: 2011-09-21

Cipru este o destinatie  mai selectiva decat altele, cu un caracter mai special. Insula nu are nimic sofisticat ci doar frumusete si simplitate naturala combinata cu arhitectura calma si eleganta o desavarsita. Nimic nu este extravant si ostentativ. Totul a fost construit sa fie la locul lui, intr-o dimensiune fireasca si umana.

In Cipru va veti simti placut si total relaxati, veti fi uimiti doar de faptul ca aici nu exista nici un fel de poluare.
O caracteristica aparte este faptul ca locuitorii insulei sunt crestini prin excelenta - au fost convertiti la crestinism in anul 45 de catre insusi Apostolul Pavel. Insula Cipru este a treia ca marime, din Mediterana, dupa Sicilia si Sardinia.

Numele insulei deriva din grecescul "arama". Cipru este locul de nastere al civilizatiei grecesti, cu o istorie lunga cu rezonante contemporane.

Fenicienii, romanii, cruciati, francii, venetieinii si alti cuceritori si-au lasat amprenta asupra civilizatiei locale. Influenta englezilor este cea mai evidenta si contemporana. Prima remarca este la urcarea in taxi: volanul pe dreapta.

Temple grecesti, ruine romane, biserici bizantine, castele cruciate si hoteluri moderne cu servicii ireprosabile sunt motive placute pentru a alege, ca destinatie de vacanta, Insula Cipru.
Plantatiile de portocali si maslini, padurile de pini si cedru va vor insoti in toate calatoriile dvs. pe insula Cipru.

Bilete de avion spre Cipru:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Cipru:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Cipru:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne