Obiective turistice Macedonia, de vizitat in Macedonia, harta google, date gps, orase recomandate de noi, totul despre Macedonia
Acasa Tari Despre Macedonia
Despre Macedonia

Macedonia

Publicat la: 2013-07-30
VelTravel

Republica Macedonia, Macedonia, sau fosta Republica iugoslava a Macedoniei (denumire oficiala pentru publicatii ce este disputata din cauza neintelegerilor cu Grecia "formulare evaziva") este o tara in Peninsula Balcanica in Europa de sud-est. Se margineste cu Serbia (si disputatul teritoriu Kosovo) la nord, Albania la vest, Grecia la sud si Bulgaria la est.

Capitala este orasul Skopje ce are peste 600 000 locuitori. Are mai multe orase mai mici, cum ar fi Bitola, Prilep, Tetovo, Kumanovo, Ohrid, Veles, Stip si Strumica.

Republica Macedonia este adesea denumita o tara de lacuri si munti. Exista mai mult de 50 de lacuri naturale si artificiale si saisprezece lanturi montane cu o inaltime de peste 2000 de metri.

?ara este membra a Organizatiei Natiunilor Unite, Consiliului Europei, membra asociata a Organizatiei Internationale a Francofoniei, a Organizatiei Mondiale a Comertului si a OSCE. Incepand cu decembrie 2005, este stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana si urmeaza sa devina membra NATO.

Bilete de avion spre Macedonia:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Macedonia:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Macedonia:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Harta Macedonia GPS - Longitudine: 21.691792, Latitudine: 41.614632

Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne