Mancare specifica Antequera
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Antequera nu trebuie evitata sub nicio forma!Una din cele mai importante contributii ale Spaniei la obiceiurile culinare internationale este traditia tapas, antreuri servite cu pahare de bere, vin sau sherry la sfarsitul plimbarii din prima parte a serii.
Pranzul este cea mai importanta masa a zilei, incepand de la 2 PM. In restaurante meniul zileai este de obicei o alegere buna, iar specialitatile zileai contin cele mai proaspete ingrediente.
Din specialitatile regionale amintim cichinillo in Castilia, rrado de toto in Andaluzia, fabada in Asturias, paella in Valencia si pulpo a la Gallega in Galicia.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la