Mancare specifica Bacharach
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Bacharach nu trebuie evitata sub nicio forma!Weinhaus Altes Haus. Cu un interior si un exterior incantatoare, aceasta casa pe jumatate din cherestea (1930) este o locatie preferata pentru filmari si sedinte foto. Proprietarul, Reni Weber, un om foarte vesel, foloseste cele mai proaspete ingrediente posibile si cumpara carnea si vanatul de la macelarii si vanatorii locali. Rieslingrahmsuppe (supa crema Riesling), Reibekuchen (clatite cu cartofi) si deliciosul HunsrUcker Tellerfleisch (carne de vita fiarta cu sos de hrean) sunt meniurile preferate, pe langa specialitatile de sezon. Aici vi se ofera o buna selectie de vinuri locale.
Gutsausschank Zum Griinen Baum. Familia Bastian detine in proprietate aceasta taverna eleganta, aflata intr-o casa cu structura de lemn (1421). Ei sunt proprietarii unici ai podgoriei Insei Heyles'en Werth, pe insula situata pe partea opusa orasului Bacharach. "Caruselul vinului" este o modalitate excelenta pentru a degusta un intreg sir de arome si soiuri (15 sortimente) de vinuri din regiunea Bacharach. Se servesc gustari (incepand cu ora 13:00), incluzand deliciosul Wildsiilze (vanat) cu cartofi prajiti, carnati si branza.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la