Mancare specifica Cochem
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Cochem nu trebuie evitata sub nicio forma!Alte Thorschenke. Acest han, datand din 1332, este situat aproape de Enderttor, langa rau. Atmosfera placuta de aici este creata de scarile seipuite, grinzile de lemn Vechi si decorul istoric. Exista si camere cu patru paturi. Peretii din restaurant ($-$$$) sunt decorati cu trofee de vanatoare si portrete ale printilor alesi. Va recomandam pastravul proaspat, Wildplatte (platou vanatoresc) si Moselmenii. Firma Wcingut Freiherr von Landenberg ofera vinuri excelente din regiunea Mosel si intampina vizitatorii pentru a-i insoti intr-un tur al acestei proprietati.
Auberge du Vin. In trecut, scoarta de stejar pentru vopsirea pielariei era uscata si inmagazinata in aceasta casa (1834), situata langa piata centrala. Astazi ea este un han fermecator cu o terasa draguta, administrat de un cuplu tanar, Ingo si Birgit Beth. Delicatesele de aici ($$-$$$$) sunt o incantare pentru ochi si stomac. Cel putin un peste de apa sarata sau unul de apa dulce este pregatit zilnic. Nu ratati desertul Variation (mixt). Pe langa vinurile imbuteliate provenite de pe podgoria familiei, mai puteti alege dintr-o lista de aproximativ 20 de sortimente din Italia si Franta. Camerele sunt confortabile si moderne si au fost renovate in 2006.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la