Obiective turistice Alicante, de vizitat in Alicante, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Alicante, Spania

Obiective turistice Alicante, Spania

 
 

Alicante este un oras-port infloritor din estul Spaniei. Se intinde in jurul unui golf imens, este intr-o continua expansiune si ofera turistilor cateva locuri turistice minunate, printre care se numara si un castel.

Orasul este unul dintre cele mai cunoscute de-a lungul Costa Blanca, cu alei lungi si placute, strajuite pe margini de nenumarati palmieri. Cu numeroase caldiri istorice in jurul sau, Alicante ofera nenumarate atractii turistice - de la catedrale si biserici pana la minunata zona a portului.

Poti petrece cateva ore placute explorand stradutele orasului vechi. Acestea prind viata in timpul noptilor de vineri si sambata. De altfel, pentru relaxare, poti linistit sa-ti alegi una dintre plajele sale nisipoase.

 
Vizitezi Alicante?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Alicante

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Alicante:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Alicante:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Alicante obiective turistice, Ce poti vizita in Alicante, Top obiective Alicante, Top atractii Alicante, Alicante locuri de vizitat, Locuri de vizitat Alicante, Locuri de vizitat in Alicante, Alicante atractii turistice, Alicante de vizitat, De vizitat in Alicante, Ce vizitam in Alicante, Top atractii turistice Alicante, Top obiective turistice Alicante, Alicante ghid turistic, Calatorii in Alicante.