Obiective turistice Alicante, atractii turistice Alicante, Spania.
  Orase Obiective turistice Alicante, Spania

Obiective turistice Alicante

, Spania
Publicat la: 2011-10-27

Alicante este un oras-port infloritor din estul Spaniei. Se intinde in jurul unui golf imens, este intr-o continua expansiune si ofera turistilor cateva locuri turistice minunate, printre care se numara si un castel.

Orasul este unul dintre cele mai cunoscute de-a lungul Costa Blanca, cu alei lungi si placute, strajuite pe margini de nenumarati palmieri. Cu numeroase caldiri istorice in jurul sau, Alicante ofera nenumarate atractii turistice - de la catedrale si biserici pana la minunata zona a portului.

Poti petrece cateva ore placute explorand stradutele orasului vechi. Acestea prind viata in timpul noptilor de vineri si sambata. De altfel, pentru relaxare, poti linistit sa-ti alegi una dintre plajele sale nisipoase.

Bilete de avion spre Alicante:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Alicante:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Alicante:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Alicante - Long: -0.480994, Lat: 38.345200

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Alicante, atractii turistice Alicante, de vizitat in Alicante, obiective Alicante, atractii Alicante, turism Alicante.