Strandul Neptun din Arad, obiective turistice Arad

Strandul Neptun

Obiectiv turistic din Arad

Strandul Neptun este al doilea ca marime din Europa, situat pe un rau si primul bazin cu valuri din vestul tarii, deschis in 2008. Acesta este impartit in patru zone: un spatiu destinat bazinelor si altul strandului pentru copii, o zona comerciala si o zona de camping.

Strandul pentru copii are bazine modernizate cu instalatii de incalzire a apei cu panouri solare si un tobogan cu doua spirale. De asemenea, s-au construit doua bazine cu apa termala, cu o temperatura ce nu scade sub 35°C. Mai exista si doua terenuri de sport pe nisip, potrivite pentru fotbal si volei.

un bilet de acces pentru toate facilitatile strandului costa 10 lei, respectiv 6 lei cu reducere, iar un abonament integral (sezonier) costa 550 lei, respectiv 220 lei cu reducere. Pentru un bilet de acces in zona destinata copiilor, cea comerciala si zona de casute scoateti din buzunar 5 lei/3,5 lei cu reducere, iar un abonament are un pret de 225 lei/100 lei cu reducere.

 
Bilete de avion spre Arad:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Strandul Neptun:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
City Break in Arad:
Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
VelTravel
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne