Obiective turistice Assisi, de vizitat in Assisi, Italia
Home / Orase / Obiective turistice Assisi, Italia

Obiective turistice Assisi, Italia

 
 

Assisi este orasul natal al Sf. Francisc (1182-1226). Orasul se intinde pe pantele line ale Mote Subasio, deasupra Vaii Spoleto. A fost fondat de umbrici si a devenit un important municipiu roman. In Evul Mediu a fost stapanit de familia Baglioni din Perugia. In 1939 Sf. Francisc a fost numit patron spiritual al Italiei si din acest moment Assisi a devenit unul dintre cele mai prospere orase ale regiunii.

Pentru a vizita bisericile trebuie sa va imbracati corespunzator. Nu este permis accesul in biserici in pantaloni scurti, tricouri fara maneci, telefoane mobile, aparate foto cu blitz.

 
Vizitezi Assisi?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Assisi

Vacanta in Assisi cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Assisi:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Assisi:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Assisi obiective turistice, Ce poti vizita in Assisi, Top obiective Assisi, Top atractii Assisi, Assisi locuri de vizitat, Locuri de vizitat Assisi, Locuri de vizitat in Assisi, Assisi atractii turistice, Assisi de vizitat, De vizitat in Assisi, Ce vizitam in Assisi, Top atractii turistice Assisi, Top obiective turistice Assisi, Assisi ghid turistic, Calatorii in Assisi.