Obiective turistice Bacharach, Germania
Home Orase Obiective turistice Bacharach, Germania

Obiective turistice Bacharach, Germania

Orasul este situat la 6 km nord de Bingen; cu feribotul 3 km nord de oras, spre Kaub.

Bacharach, cuvant derivat din latinescul Bacchi ara (altarul lui Bacchus), a fost multa vreme asociat cu vinul. Ca si Riidesheim, Bingen si Kaub, acest oras era un punct de oprire pentru vapoarele care isi intrerupeau calatoria pe Rin pentru a lasa marfa pe uscat.

Vinul Riesling, provenit din cea mai celebra podgorie din oras, Bacharacher Hahn, este servit pe vapoarele KD de pe Rin, iar inghetata Riesling se vinde la Eis Cafe Italia 76 (Oberstrasse nr. 48).

La sfarsitul lui iunie, puteti degusta vinuri la Weinbliitenfest (Festivalul Vinului Tanar), in suburbia Steeg si, la sfarsitul lui august, la Kulinarische Sommernacht, chiar in Bacharach.

Atractii turistice Bacharach

Tag: Obiective turistice Bacharach, Atractii turistice Bacharach, De vizitat in Bacharach, Ce vizitam in Bacharach, Top atractii turistice Bacharach, Top obiective turistice Bacharach, Ghid turistic Bacharach.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne