Obiective turistice Baiersbronn, de vizitat in Baiersbronn, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Baiersbronn, Germania

Obiective turistice Baiersbronn, Germania

 
 

Statiunea montana Baiersbronn are o colectie incredibila de hoteluri si demipensiuni, care ofera odihna si relaxare intr-un ambient minunat.

Compusa din 9 sate distincte, numite dupa vaile care le populeaza, statiunea a devenit o destinatie in voga, datorita numeroaselor hoteluri, imprejurimilor frumoase si experientei gastronomice. Are trei restaurante si statiuni balneare de opt stele Michelin, fiind o locatie preferata pentru rasfat si delicii culinare. Concret, Baiersbronn este un rai pentru gurmanzi.

Mediul natural inconjurator din inima parcului national transforma Baiersbronn intr-un loc ideal pentru plimbari, schi, golf, si calarit. prin urmare, cei mai multi turisti vin aici sa se plimbe, sa schieze, sa joace golf si sa calareasca.

Inconjurat de dealuri si vai putin adanci, este cea mai mare comunitate de turism impadurita din Baden-Wurttemberg.

Baiersbronn gazduieste o retea de peste 500 de km de trasee montane marcate si trasee mici, romantice, cu privelisti superbe, un peisaj incantator si cinci lacuri glaciare. Cabanele montane administrate, cum ar fi "Glasmannlehutte" situat pe "Stockerkopf" invita turistii la o "Vesper" (gustare) si o bere racoritoare sau un pahar de vin.


 
Vizitezi Baiersbronn?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Baiersbronn

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Baiersbronn:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Baiersbronn:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Baiersbronn obiective turistice, Ce poti vizita in Baiersbronn, Top obiective Baiersbronn, Top atractii Baiersbronn, Baiersbronn locuri de vizitat, Locuri de vizitat Baiersbronn, Locuri de vizitat in Baiersbronn, Baiersbronn atractii turistice, Baiersbronn de vizitat, De vizitat in Baiersbronn, Ce vizitam in Baiersbronn, Top atractii turistice Baiersbronn, Top obiective turistice Baiersbronn, Baiersbronn ghid turistic, Calatorii in Baiersbronn.