Top obiective si atractii turistice de vizitat in Canterbury.
Home Orase Obiective turistice Canterbury, Anglia

Canterbury, Anglia

Canterbury se afla in regiunea sudica a Marii Britanii si se poate mandri cu una dintre cele mai frumoase catedrale ale lumii, care este si cea mai de pret comoara a orasului. Catedrala este cunoscuta drept Biserica-Mama a Bisericii Angliei si resedinta primului ei arhiepiscop.

In trei parti ale orasului se ridica ziduri medievale, ce ingradesc strazile fostei cetati. Majoritatea cladirilor din Canterbury sunt strambe si pe jumatate din lemn.

Orasul este dominat de turnul central al catedralei - turnul clopotnitei Bell Harry Tower, care a fost terminat in 1503 si care adaposteste un singur clopot - binenteles, cunocu ub numele de Henry. In anul 597 inainte de Hristos, St. Augustin a ajuns in sudul Angliei sa inceapa convertirea localnicilor la ordinul papei, ceea ce a facut din Canterbury un loc de pelerinaj, cu mult inainte de uciderea in catedrala a lui Thomas Becket, in decembrie 1170. In prezent, orasul reprezinta un loc unde pelerini din intreaga lume vin sa se inchine la altarul lui St. Thomas Becket.

VelTravel

Obiective turistice Canterbury

Tag: Obiective turistice Canterbury, Atractii turistice Canterbury, De vizitat in Canterbury, Ce vizitam in Canterbury, Top atractii turistice Canterbury, Top obiective turistice Canterbury, Ghid turistic Canterbury.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne