Obiective turistice Chania, atractii turistice Chania, Grecia.
  Orase Obiective turistice Chania, Grecia

Obiective turistice Chania

, Grecia
Publicat la: 2012-05-18

Destul de mare pentru a dispune de toate facilitatile unui oras, Chania isi pastreaza totusi dimensiunile umane, fiind un loc in care te poti orienta usor si in care ajungi foarte repede sa te simti ca acasa.

Fara indoiala ca te ajuta si amplasarea sa geografica. La nord se afla stralucitoarea Mare a Cretei, in timp ce la sud gasesti masivul muntos Lefka Ori si Muntii Albi, coloana vertebrala a insulei.

Daca iti alegi cu grija cafeneaua de la malul marii, ai putea sa admiri in aceiasi timp atat crestele inzapezite ale muntilor, cat si marea azurie. Nu exista niciun loc mai bun pentru un mic dejun cu iaurt grecesc, miere locala si fructe proaspete - sau, pentru pranz, sau chiar pentru o cina romantica, luata in timp ce soarele incepe sa apuna.

Unele zone ale promenadei de langa tarm sunt marginite de vile inalte, care creeaza un efect asemanator cu cele din Venetia. Sigur ca venetienii reprezinta doar unul dintre grupurile de oameni care si-au lasat amprenta asupra acestui loc minunat. A fost cindva un important oras minoic, insa unul relativ necunoscut, iar orasul modern a fost adaugat strat peste strat deasupra vestigiilor minoice. Situl anticului Kydonia este excavat in perimetrul orasului, dar va mai trece destula vreme inainte sa poata fi deschis publicului.

Bilete de avion spre Chania:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Chania:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Chania:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Chania - Long: 24.018919, Lat: 35.516171

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Chania, atractii turistice Chania, de vizitat in Chania, obiective Chania, atractii Chania, turism Chania.