Obiective turistice Cochem, atractii turistice Cochem, Germania.
  Orase Obiective turistice Cochem, Germania

Obiective turistice Cochem

, Germania
Publicat la: 2015-11-04 de Maria Dascalu

Situat la 51 km sud-vest de Koblenz pe B-49, aproximativ 93 km de la Trier. Cochem este unul dintre cele mai atragatoare orase de pe valea Mosel, cu stradute de promenada de-a lungul raului care pot rivaliza cu cele de pe Rin. Orasul este foarte animat, mai ales cu ocazia festivalurilor vinului din iunie si de la sfarsitul lui august.

Daca va permite timpul, savurati peisajul de la bordul unui vapor - se organizeaza multe excursii, care dureaza de la 1 ora pana la 1 zi.

Oficiul de turism de pe Endertplatz va ofera un ghid turistic in limba engleza pentru un tur pe jos prin oras. De la Enderttor (Poarta Endert), puteti vedea intrarea in cel mai lung tunel de cale ferata din Germania, Kaiser-Wilhelm, un exemplu uimitor a tehnologiei din secolul al XIX-lea.

Tunelul, lung de 4 km, le ofera calatorilor posibilitatea sa-si scurteze traseul cu 21 km, traversand vaile minunate ale raului Mosel.

Bilete de avion spre Cochem:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Cochem:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Cochem:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Cochem - Long: 7.166144, Lat: 50.145550

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Cochem, atractii turistice Cochem, de vizitat in Cochem, obiective Cochem, atractii Cochem, turism Cochem.