Obiective turistice Coggeshall, Anglia
Home Orase Obiective turistice Coggeshall, Anglia

Obiective turistice Coggeshall, Anglia

 

Coggeshall este un oras remarcabil, cu aproape 300 de cladiri medievale, din regiunea Essex, intre Colchester si Braintree pe drumul roman din Strada Stane (apeductele de drenare sunt inca vizibile in pivnita Capelei Inn din ziua de astazi), intersectat cu raul Blackwater.

Multe companii locale, cum ar fi White Hart Hotel si Chapel Inn exista de sute de ani. In fiecare saptamana, in oras, se organizeaza o piata pe Market Hill, eveniment ce dateaza din anul 1256, cand Henry al III-lea a acceptat o carta in acest sens. Coggeshall a castigat premiul "Cel mai bine pastrat sat din Essex", din categoria sa, in 1998 si intre 2001-2003. Mai exact, a fost numit "Satul anului 2003 din tinutul Angliei de Est".

Intelesul numelui "Coggeshall" este mult dezbatut. Diferite pronuntii si grafii au fost folosite de-a lungul istoriei sale si exista multe teorii cu privire la originea numelui sau. Cea mai veche mentiune a numelui este intr-o subventie din 1040, in care acesta este numit Coggashael. Alte denumiri ale sale sunt si Cogshall, Coxal si Gogshall. Beaumont a reunit mai multe teorii, in cartea sa din 1890 - "O istorie din Coggeshall, in Essex".

Dupa Beaumont, Gelling Margaret a asociat numele cu peisajul in care orasul este situat, crezand ca sintagma "hall" vine de la termenul anglo-saxon "healh", ceea ce inseamna un colt sau gol, facand astfel numele ca "coltul Cogg-ului". De asemenea, Coggeshall a fost numit Sunnydon, foloit in 1224 ca un alias pentru oras.

Orasul dateaza, cel mai probabil, de pe vremea unei asezari timpurii saxone. Exista dovezi ale unei vile romane inca dinaintea orasului. Monede romane datand din anul 31 i.Hr. si pana in 395 d. Hr. au fost gasite in zona, iar Coggeshall a fost considerat locul unei statii romane, mentionate in lucrarea "Itinerariile lui Antoninus".

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Coggeshall

Tag: Obiective turistice Coggeshall, Atractii turistice Coggeshall, De vizitat in Coggeshall, Ce vizitam in Coggeshall, Top atractii turistice Coggeshall, Top obiective turistice Coggeshall, Ghid turistic Coggeshall.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne