Coasta de nord din Cornwall, obiective turistice Cornwall

Coasta de nord, Cornwall

Obiective turistice Cornwall

Coasta nordica a Cornwallului este aspra si aflata in bataia vanturilor marii. Pe mlastinile de la capatul sau vestic se afla relicve antice care te vor uimi: Chysauster Ancient Village, camera mortuara din Lanyon Quoit, ce dateaza din epoca de bronz, si stanca gaurita de la Men-an-Tol, langa Morvah.

Aglomeratul St Ives are cateva galerii si muzee superbe: sculptorita Dame Barbra Hepworth (1903-1975) a trait aici, iar casa si gradina ei de pe Barnoon Hill sunt transformate acum in Barbra Hepworth Museum and Sculpture Garden; atelierul de olarit al lui Bernard Leach (1887-1979) se afla la marginea nordica a orasului, in Higher Stennack (inchis duminica); o filiala a Tate Gallery se afla la Porthmeor Beach.

Comercialul Tintagel, aflat mai sus, pe coasta, sustine ca romanticul sau castel este locul de nastere al regelui Arthur. Boscastle, aflat 8 km mai la nord, este un sat foarte bine conservat, ingramadit intre stancile de pe coasta.

Bilete de avion spre Cornwall:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Coasta de nord:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne