In jos, spre capatul pamantulu din Cornwall, obiective turistice Cornwall
Home Orase Obiective turistice Cornwall In jos, spre capatul pamantulu

In jos, spre capatul pamantulu, Cornwall

Obiective turistice Cornwall

La sud de Truro, capitala Cornwalluluf, A307S ajunge in St. Just-in-Roseland, unde poti vedea o mica biserica normanda privind, din mijlocul unui cimitir cu pante abrupte, spre impaduritul Fal Estuary.

Ia apoi cursa King Harry Ferry, care pleaca din trei in trei ore, pentru a vizita Trelissick Garden (NT), unde potecile umbrite de copaci si flori mediteraneene duc catre rau. Pendennis si St. Mawes Castles, asezate de o parte si de alta a estuarului, au fost construite de Henric ai VIII-lea pentru aparare impotriva invaziei franceze.

Aici vei gasi intortocheatul, izolatul rau Helford, locul in care Daphne du Maurier si-a ascuns eroul-pirat din "Frenchman's Creek", iar mai spre sud de el se afla Peninsula Lizard, explorata de surprinzator de putini turisti. Poti bea bere de casa Spingo in Blue Anchor (50 Coinagchall St.) la Helston, unde la inceputul lui mai are loc faimosul Furry Dance.

Viziteaza Lizard Village, aflat la capatul peninsulei, pentru a cumpara pietre slefuite verzi, rosii si albe, iar apoi mergi spre Kynance Cove (NT) pentru a le admira in stare naturala, in stancile coastei.

Bilete de avion spre Cornwall:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa In jos, spre capatul pamantulu:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne