Obiective turistice Durankulak, de vizitat in Durankulak, Bulgaria
Home / Orase / Obiective turistice Durankulak, Bulgaria

Obiective turistice Durankulak, Bulgaria

 
Vacanta in Durankulak?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Prima localitate dupa ce ati intrat dinspre Mangalia pe teritoriul Bulgariei este satul Durankulak, situat in apropiere de coasta Marii Negre. Aici se afla punctul vamal si de trecere a frontierei cu Romania. Este prima asezare intalnita pe teritoriul bulgar care ofera servicii turistice, situata pe o faleza inalta deasupra marii, in apropierea unei vai.

Posibilitatile de relaxare sunt variate, fie in mijlocul naturii virgine din campingul de pe faleza, fie in cadrul unor partide de pescuit in lacul Durankulak, fie vizitand unicul parc arheologic din Bulgaria. In localitate exista o biserica veche, construita in 1867, un muzeu si o galerie de picturi. In apropiere se afla cel mai nordic lac natural de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, care a devenit faimos dupa ce arheologii au descoperit aici obiecte unice, apartinand a opt culturi.

 

De vizitat in Durankulak

Vacanta in Durankulak cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Durankulak:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Durankulak:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Durankulak obiective turistice, Ce poti vizita in Durankulak, Top obiective Durankulak, Top atractii Durankulak, Durankulak locuri de vizitat, Locuri de vizitat Durankulak, Locuri de vizitat in Durankulak, Durankulak atractii turistice, Durankulak de vizitat, De vizitat in Durankulak, Ce vizitam in Durankulak, Top atractii turistice Durankulak, Top obiective turistice Durankulak, Durankulak ghid turistic, Calatorii in Durankulak.