Obiective turistice Estremoz, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Estremoz, Portugalia

Obiective turistice Estremoz, Portugalia

 

Estremoz este, probabil, orasul fortificat cel mai impresionant al Alentejoului, gratie masivelor ziduri si portilor de intrare in stil vaubanian. Sunt doua parti: cartierul vechi, inconjurat de ziduri si orasul mult mai functional din secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, aflat mai jos, care prezinta, cu toate acestea, destul interes.

Incearca sa ajungi la cartierul din varful colinei la apus pentru a urmari culorile care picteaza dealurile spre vest, sau alternativ, vizeaza dimineata de sambata cand piata principala a orasului de dedesubt intampina un targ urias si plin de culoare.

Estremoz este, in mod frapant, agricol, implicat din ce in ce mai mult in producerea vinului cu nu mai putin de 15 vinarii aflate acum la periferiile sale. Este, de asemenea, cel mai mare oras producator de marmura din Alentejo.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Estremoz

Tag: Obiective turistice Estremoz, Atractii turistice Estremoz, De vizitat in Estremoz, Ce vizitam in Estremoz, Top atractii turistice Estremoz, Top obiective turistice Estremoz, Ghid turistic Estremoz.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne