Obiective turistice Estremoz, de vizitat in Estremoz, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Estremoz, Portugalia

Obiective turistice Estremoz, Portugalia

 
 

Estremoz este, probabil, orasul fortificat cel mai impresionant al Alentejoului, gratie masivelor ziduri si portilor de intrare in stil vaubanian. Sunt doua parti: cartierul vechi, inconjurat de ziduri si orasul mult mai functional din secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, aflat mai jos, care prezinta, cu toate acestea, destul interes.

Incearca sa ajungi la cartierul din varful colinei la apus pentru a urmari culorile care picteaza dealurile spre vest, sau alternativ, vizeaza dimineata de sambata cand piata principala a orasului de dedesubt intampina un targ urias si plin de culoare.

Estremoz este, in mod frapant, agricol, implicat din ce in ce mai mult in producerea vinului cu nu mai putin de 15 vinarii aflate acum la periferiile sale. Este, de asemenea, cel mai mare oras producator de marmura din Alentejo.

 
Vizitezi Estremoz?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Estremoz

Vacanta in Estremoz cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Estremoz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Estremoz:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Estremoz obiective turistice, Ce poti vizita in Estremoz, Top obiective Estremoz, Top atractii Estremoz, Estremoz locuri de vizitat, Locuri de vizitat Estremoz, Locuri de vizitat in Estremoz, Estremoz atractii turistice, Estremoz de vizitat, De vizitat in Estremoz, Ce vizitam in Estremoz, Top atractii turistice Estremoz, Top obiective turistice Estremoz, Estremoz ghid turistic, Calatorii in Estremoz.