Obiective turistice Golful Pasarilor, de vizitat in Golful Pasarilor, Bulgaria
Home / Orase / Obiective turistice Golful Pasarilor, Bulgaria

Obiective turistice Golful Pasarilor, Bulgaria

 
Vacanta in Golful Pasarilor?
Pune in bagaj jucaria potrivita pentru cel mic!
 
 
 

Golful aflat la 6 km nord de stancile de la Kaliakra se numea in trecut Taukliman, denumire preluata in prezent de rezervatia naturala care cuprinde o regiune mai intinsa. Plajele sunt multe, linistite si cu nisip fin. Din mare se ridica insulite stancoase, ca si stanci rosii, singuratice, de care se sparg valurile marii.

Este un loc fermecator, unde cateodata nu se aud decat tipetele pescarusilor si cormoranilor. Pantele stancoase de pe tarmuri, aidoma unui amfiteatru, sunt brazdate de fagase adanci. Intre terasele de pe faleza se insira numeroase grote: Pestera intunecata (lunga de 250 m), Rapa hotilor, Gaura de ac, Grota porumbeilor etc.

 

De vizitat in Golful Pasarilor

Vacanta in Golful Pasarilor cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Golful Pasarilor:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Golful Pasarilor:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Golful Pasarilor obiective turistice, Ce poti vizita in Golful Pasarilor, Top obiective Golful Pasarilor, Top atractii Golful Pasarilor, Golful Pasarilor locuri de vizitat, Locuri de vizitat Golful Pasarilor, Locuri de vizitat in Golful Pasarilor, Golful Pasarilor atractii turistice, Golful Pasarilor de vizitat, De vizitat in Golful Pasarilor, Ce vizitam in Golful Pasarilor, Top atractii turistice Golful Pasarilor, Top obiective turistice Golful Pasarilor, Golful Pasarilor ghid turistic, Calatorii in Golful Pasarilor.