Obiective turistice Golful Pasarilor, Bulgaria
Home Orase Obiective turistice Golful Pasarilor, Bulgaria

Obiective turistice Golful Pasarilor, Bulgaria

 

Golful aflat la 6 km nord de stancile de la Kaliakra se numea in trecut Taukliman, denumire preluata in prezent de rezervatia naturala care cuprinde o regiune mai intinsa. Plajele sunt multe, linistite si cu nisip fin. Din mare se ridica insulite stancoase, ca si stanci rosii, singuratice, de care se sparg valurile marii.

Este un loc fermecator, unde cateodata nu se aud decat tipetele pescarusilor si cormoranilor. Pantele stancoase de pe tarmuri, aidoma unui amfiteatru, sunt brazdate de fagase adanci. Intre terasele de pe faleza se insira numeroase grote: Pestera intunecata (lunga de 250 m), Rapa hotilor, Gaura de ac, Grota porumbeilor etc.

Atractii turistice Golful Pasarilor

Tag: Obiective turistice Golful Pasarilor, Atractii turistice Golful Pasarilor, De vizitat in Golful Pasarilor, Ce vizitam in Golful Pasarilor, Top atractii turistice Golful Pasarilor, Top obiective turistice Golful Pasarilor, Ghid turistic Golful Pasarilor.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne