Barrio Troglodyte din Guadix, obiective turistice Guadix

Barrio Troglodyte

Obiectiv turistic din Guadix

Aceast cartier este partea cea mai interesanta din Guadix si asta pentru ca arata complet diferit de restul orasului sau de o parte normala a oricarui oras din lumea a treia, de altfel. Casele-pestera varuite in alb ies in evidenta din peisajul presarat cu stanci de culoare rosiatica si pot fi vazute de la zeci de metri distanta.

Cateva case-pestera arata ca exact ca niste case normale de la exterior, insa pe masura ce te apropii de ele vei observa ca mare parte din ele sunt in subteran. Aceste tipuri de case ofera de cele mai multe ori un mod de viata confortabil si modern, in timp ce altele sunt intr-adevar doar pesteri in care oamenii locuiesc.

Partea din fata a caselor arata la fel ca orice casa obisnuita, dar cand te uiti la acoperis, vei vedea ca acesta dispare in munte si ceea ce vezi este doar o fatada, in spatele careia casa se scufunda in subteran. Mai exact, la unele case se poate vedea numai zidul exterior, in timp ce altele au cateva dependinte mici, departe de deal.

 
Bilete de avion spre Guadix:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Barrio Troglodyte:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne