Insula Nissi din Ioannina, obiective turistice Ioannina

Insula Nissi

Obiectiv turistic din Ioannina

Cealalta vizita pe care trebuie sa o faci in Ioannina este pe Insula Nissi, aflata in mijlocul lacului, unde poti ajunge cu feribotul care pleaca regulat in cursa din fata zidurilor cetatii. In greceste, inseamna "insula." Pe aceasta exista un sat mic si rasfirat, ai carui locuitori traiesc din pescuit si din turism. Atat localnicilor, cat si turistilor le place sa traverseze cu barca pentru a lua pranzul sau cina pe insula, unde se afla cateva taverne pescaresti excelente.

Insa cea mai mare parte din pestele servit pe Nissi nu provine din lac, ci de la crescatoriile din munti. In meniurile din Nissi vei descoperi un produs unic: picioare de broasca. Broastele din zona sunt atat de multe si atat de gustoase, incat sunt exportate chiar si in Franta. Deci, este un moment perfect sa incerci si asa ceva.

Insula Nissi este inconjurata de un drum, de-a lungul caruia poti face o plimbare scurta si placuta. Datorita faptului ca Nissi nu este afectata de modernizare, aici exista un mediu propice animalelor salbatice, si ai putea sa vezi sau sa auzi privighetori, dar si presuri-de-stuf, soimi, ciocanitori si o multime de pasari de apa.

 
Bilete de avion spre Ioannina:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Insula Nissi:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne