Obiective turistice Kamen Briag, de vizitat in Kamen Briag, Bulgaria
Home / Orase / Obiective turistice Kamen Briag, Bulgaria

Obiective turistice Kamen Briag, Bulgaria

 
 

Situat in peisajul pitoresc al stancosului litoral nordic al Marii Negre, la 5 km de Tiulenovo, acest satuc cu cateva zeci de locuitori are in apropiere rezervatia Iailata.

Un platou neted se termina cu faleza aproape verticala, la poalele careia se sparg cu zgomot talazurile inspumate ale marii. Puteti ajunge jos, urmand o carare abrupta. In mare exista multe stanci, dintre care unele ascunse sub suprafata apei.

Natura este aspra, dar frumoasa in tot timpul anului. Desi nu exista hoteluri si obiective turistice, locul nu este ferit de agitatia estivala.

 
Vizitezi Kamen Briag?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Kamen Briag

Vacanta in Kamen Briag cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Kamen Briag:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kamen Briag:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Kamen Briag obiective turistice, Ce poti vizita in Kamen Briag, Top obiective Kamen Briag, Top atractii Kamen Briag, Kamen Briag locuri de vizitat, Locuri de vizitat Kamen Briag, Locuri de vizitat in Kamen Briag, Kamen Briag atractii turistice, Kamen Briag de vizitat, De vizitat in Kamen Briag, Ce vizitam in Kamen Briag, Top atractii turistice Kamen Briag, Top obiective turistice Kamen Briag, Kamen Briag ghid turistic, Calatorii in Kamen Briag.