Andriivs kyi uzviz din Kiev, obiective turistice Kiev

Andriivs kyi uzviz

Obiectiv turistic din Kiev

Aceasta este fara indoiala una dintre cele mai indragite strazi din Kiev. In vremurile vechi facea legatura dintre partea administrativa, superioara a orasului cu Podil, partea inferioara unde locuiau artizanii si comerciantii.

Aceasta stanca abrupta este un loc de intalnire traditional pentru festivaluri si targuri, si este intesat cu numeroase galerii de arta, muzee, cafenele, baruri si restaurante.

Aflandu-se chiar in centrul comunitatii artistice a orasului, strada este o oprire preferata a turistilor aflati in cautare de picturi si de obiecte traditionale ucrainiene. Aici se gaseste deasemenea un magazin cunoscut pentru suveniruri de toate felurile chiar si de prost gust si/sau sovietice.

Artizanii se inmultesc in weekend-uri si de sarbatori. Intriganta cladire aflata la numarul 15 este denumita de localnici „Castelul lui Richard”. Acum se afla in reconstructie, dar nu va faceti griji...un lucru nepretuit se ascunde in spate. Mergeti drept pe strada, si la dreapta veti gasi o scara abrupta si incovoiata, cu trepte de fier.

Cei suficient de puternici pentru a face fata urcarii sunt recompensati cu o pozitie impunatoare deasupra Podil-ului si Dnepr-ului. Muzeul Bulgarov nu trebuie ratat de catre pasionatii de literatura, si este localizat la nr.13. la baza dealului, faceti stanga spre Kontraktova ploscha sau dreapta pentru a ajunge la Sahaidachnoho vul., o oaza pentru iubitorii de cafea.

 
Bilete de avion spre Kiev:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Andriivs kyi uzviz:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne