Obiective turistice La Massana, Andorra
Home Orase Obiective turistice La Massana, Andorra

Obiective turistice La Massana, Andorra

 

La Massana se afla la o distanta de 5 km de Andorra la Vella, la o altitudine de 1240 m, fiind incadrata intre doua dintre cele mai inalte varfuri din Andorra. Aici puteti admira casele vechi pierdute printre cladirile noi construite, ceea ce rezulta un amestec inedit intre traditie si modernitate.

Se pare ca in ultimii ani, numarul turistilor a crescut, venind nu numai din localitatile apropiate ci si din orase indepartate. In centrul istoric se gaseste o biserica romanesca cu un acoperis piramidal si o clopotnita eleganta. Interiorul bisericii unde gasiti obiecte din fier forjat este dominat de un altar baroc.

Atractii turistice La Massana

Tag: Obiective turistice La Massana, Atractii turistice La Massana, De vizitat in La Massana, Ce vizitam in La Massana, Top atractii turistice La Massana, Top obiective turistice La Massana, Ghid turistic La Massana.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne