Obiective turistice La Massana, de vizitat in La Massana, Andorra
Home / Orase / Obiective turistice La Massana, Andorra

Obiective turistice La Massana, Andorra

 
 

La Massana se afla la o distanta de 5 km de Andorra la Vella, la o altitudine de 1240 m, fiind incadrata intre doua dintre cele mai inalte varfuri din Andorra. Aici puteti admira casele vechi pierdute printre cladirile noi construite, ceea ce rezulta un amestec inedit intre traditie si modernitate.

Se pare ca in ultimii ani, numarul turistilor a crescut, venind nu numai din localitatile apropiate ci si din orase indepartate. In centrul istoric se gaseste o biserica romanesca cu un acoperis piramidal si o clopotnita eleganta. Interiorul bisericii unde gasiti obiecte din fier forjat este dominat de un altar baroc.

 
Vizitezi La Massana?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in La Massana

Vacanta in La Massana cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre La Massana:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa La Massana:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
La Massana obiective turistice, Ce poti vizita in La Massana, Top obiective La Massana, Top atractii La Massana, La Massana locuri de vizitat, Locuri de vizitat La Massana, Locuri de vizitat in La Massana, La Massana atractii turistice, La Massana de vizitat, De vizitat in La Massana, Ce vizitam in La Massana, Top atractii turistice La Massana, Top obiective turistice La Massana, La Massana ghid turistic, Calatorii in La Massana.