Obiective turistice Lago di Como, de vizitat in Lago di Como, Italia
Home / Orase / Obiective turistice Lago di Como, Italia

Obiective turistice Lago di Como, Italia

 
 

Lago di Como, sau Lacul Como, este cel mai deosebit si mai frumos dintre lacurile italiene. Malurile sale sunt presarate cu vile, gradini luxuriante si sate bucolice, in timp ce zona de langa coasta este un mozaic de dealuri acoperita cu paduri si strajuita de munti colturosi. Cea mai potrivita abordare pentru a admira privelistile deosebite este sa-ti stabilesti o baza.

Como este cel mai mare oras, Bellagio este cel mai frumos sat - si sa pleci apoi cu masina in explorare pe drumurile de pe malul lacului sau sa te imbarci pe unul dintre nenumaratele feriboturi care leaga asezarile.

 
Vizitezi Lago di Como?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Lago di Como

Vacanta in Lago di Como cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Lago di Como:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Lago di Como:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Lago di Como obiective turistice, Ce poti vizita in Lago di Como, Top obiective Lago di Como, Top atractii Lago di Como, Lago di Como locuri de vizitat, Locuri de vizitat Lago di Como, Locuri de vizitat in Lago di Como, Lago di Como atractii turistice, Lago di Como de vizitat, De vizitat in Lago di Como, Ce vizitam in Lago di Como, Top atractii turistice Lago di Como, Top obiective turistice Lago di Como, Lago di Como ghid turistic, Calatorii in Lago di Como.