Obiective turistice Larnaca, atractii turistice Larnaca, Cipru.
  Orase Obiective turistice Larnaca, Cipru

Obiective turistice Larnaca

, Cipru
Publicat la: 2011-12-23

Larnaca este un oras important si unul din cele sase mari orase din Cipru, cu o istorie de 4000 de ani. In antichitate, orasul si intreaga tara a fost mentionata ca Kition, sau (in latina) Citium.

Orasul Larnaca este situat pe coasta de sud a Ciprului. Are o populatie de aproximativ 75.000 de locuitori (2001) si este al treilea oras din Cipru ca si populatie.

Larnaca are un aeroport international "Larnaca International Airport" destul de mare, are un port frumos pentru iahturi si este o statiune turistica importanta. Larnaca International Airport este situat in partea de sud a orasului.

"Phinikoudes" este atractia turistica principala din Larnaca. Aceasta este o strada plina de cafenele, baruri, cluburi si restaurante situate pe plaja, care devine deosebit de aglomerata in timpul verii.

Bilete de avion spre Larnaca:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Larnaca:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Larnaca:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Larnaca - Long: 33.633106, Lat: 34.916508

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Larnaca, atractii turistice Larnaca, de vizitat in Larnaca, obiective Larnaca, atractii Larnaca, turism Larnaca.