Obiective turistice Larnaca, de vizitat in Larnaca, Cipru
Home / Orase / Obiective turistice Larnaca, Cipru

Obiective turistice Larnaca, Cipru

 
 

Larnaca este un oras important si unul din cele sase mari orase din Cipru, cu o istorie de 4000 de ani. In antichitate, orasul si intreaga tara a fost mentionata ca Kition, sau (in latina) Citium.

Orasul Larnaca este situat pe coasta de sud a Ciprului. Are o populatie de aproximativ 75.000 de locuitori (2001) si este al treilea oras din Cipru ca si populatie.

Larnaca are un aeroport international "Larnaca International Airport" destul de mare, are un port frumos pentru iahturi si este o statiune turistica importanta. Larnaca International Airport este situat in partea de sud a orasului.

"Phinikoudes" este atractia turistica principala din Larnaca. Aceasta este o strada plina de cafenele, baruri, cluburi si restaurante situate pe plaja, care devine deosebit de aglomerata in timpul verii.

 
Vizitezi Larnaca?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Larnaca

Vacanta in Larnaca cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Larnaca:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Larnaca:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Larnaca obiective turistice, Ce poti vizita in Larnaca, Top obiective Larnaca, Top atractii Larnaca, Larnaca locuri de vizitat, Locuri de vizitat Larnaca, Locuri de vizitat in Larnaca, Larnaca atractii turistice, Larnaca de vizitat, De vizitat in Larnaca, Ce vizitam in Larnaca, Top atractii turistice Larnaca, Top obiective turistice Larnaca, Larnaca ghid turistic, Calatorii in Larnaca.