Obiective turistice Lindau, de vizitat in Lindau, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Lindau, Germania

Obiective turistice Lindau, Germania

 
Vacanta in Lindau?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Lindau nu este un obiectiv turistic foarte cunoscut de oamenii care traiesc in afara Europei. Cu toate acestea, acest mic orasel medieval este plin de turisti pe tot parcursul verii, chiar si in zilele reci sau ploioase.

Impanzit de cladiri medievale, construite in mare parte din lemn, Lindau este in sine o atractie turistica. Centrul sau istoric este de fapt o insula si, de aici si numele Lindau im Bodensee, care inseamna "Lindau in Lacul Constance".

In anul 1275 Lindau a fost decretat Oras Imperial Liber in cadrul Sfantului Imperiu Roman. El s-a dezvoltat ca asezare de pescari, apoi a fost centru comercial vreme de sute de ani pe ruta dintre bogatele regiuni din Svabia si Italia. Aici si-a avut sediul Lindauer Bote, un important serviciu de postalioane intre Germania si Italia in secolele al XVIII-lea si al XlX-lea. Goethe a calatorit cu acest serviciu in prima lui excursie in Italia in 1786. Postalionul a fost reinviat acum cativa ani si in fiecare luna iunie porneste intr-o calatorie de 10 zile spre Italia. Puteti rezerva un loc prin oficiul de turism Lindau.

Cand Imperiul german a inceput sa se naruiasca spre sfarsitul secolului al XVIII-lea, lovit de armatele revolutionare ale lui Napoleon, Lindau a cazut victima gruparilor politice rivale. Orasul a fost condus de Imperiul Austriac inainte de a trece sub controlul Bavariei in 1805.

Modul cel mai bun de a vedea Lindau este de pe lac. Va sfatuim sa luati una dintre ambarcatiunile din Weisse Flotte care pleaca din portul Lindau de cinci-sase ori pe zi, pentru drumul de 20 de minute pana la Bregenz, in Austria. Ambarcatiunile acestea mari transporta pana la 800 de persoane pe trei punti, iar calatoria dus-intors costa 8,40 €.

 

De vizitat in Lindau

Lindau obiective turistice, Ce poti vizita in Lindau, Top obiective Lindau, Top atractii Lindau, Lindau locuri de vizitat, Locuri de vizitat Lindau, Locuri de vizitat in Lindau, Lindau atractii turistice, Lindau de vizitat, De vizitat in Lindau, Ce vizitam in Lindau, Top atractii turistice Lindau, Top obiective turistice Lindau, Lindau ghid turistic, Calatorii in Lindau.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne