Obiective turistice Londra, Anglia
Home Orase Obiective turistice Londra, Anglia

Obiective turistice Londra, Anglia

 

Londra cu obiectivele si atractiile sale turistice este unul dintre cele mai frumoase orase. Aici se afla sediul guvernului, la Westminster, resedinta regala de la Palatul Buckingham si cele mai importante galerii de arta, muzee si scene artistice ale tarii.

Un britanic din sapte locuieste aici. Londra are o capacitate nelimitata de adaptare, trecand, de-a lungul timpului, de la stadiul de fort roman si fortareata in Evul Mediu la cel de oras medieval mare, si apoi la cel de Phoenix baroc renascut, la propriu, din cenusa, dupa Marele Incendiu din anul 1666, pentru ca apoi sa se transforme intr-un ideal de eleganta georgiana si un centru de putere al unui imperiu ce inglobeaza extreme de bunastare si saracie; de aici, a trecut prin stadiul de imperiu interbelic din umbra, pentru ca apoi sa fie Londra Dansanta a anilor 60, pana la furnicarul cosmopolitan si obsedat de bani - asteptand nerabdatoare urmatoarea mare ocazie, si anume gazduirea Jocurilor Olimpice din 2012.

Vei gasi cate putin din fiecare din cele de mai sus in capitala britanica. Aici exista atractii cu adevarat extraordinare care merita toata atentia: Westminster Abbey, Catedrala St. Paul, Turnul Londrei, National Galiery si Trafalgar Square, printre multe altele.

Tot aici se gasesc si placerile ascunse, voluptuoase, cum ar fi urmatorul obiectiv turistic: Sir John Sloane Museum, in Lincoln's Inn Fields, aflat pe aleea ce strabate extravagantele arhitecturale din Docklands sau Chelsea Physic Garden, sau vanzatorii ambulanti de mancare chinezeasca de sub arcadele din Soho's Chinatown.

Londra este un loc sigur si placut pentru plimbari pe intreaga durata a zilei. Mergi cu excelentele metrouri ale retelei Underground, cunoscuta ca "The Tube", pentru a descoperi si mai multe despre acest oras minunat si captivant.

Harta obiective turistice Londra, metrou si autobuze (pentru a deschide, descarca sau printa PDF-urile click pe harta dorita).

Vezi harta metrou Londra - Click aici!

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Londra

Tag: Obiective turistice Londra, Atractii turistice Londra, De vizitat in Londra, Ce vizitam in Londra, Top atractii turistice Londra, Top obiective turistice Londra, Ghid turistic Londra.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne