Obiective turistice Ludlow, Anglia
Home Orase Obiective turistice Ludlow, Anglia

Obiective turistice Ludlow, Anglia

 

Imediat la sud-vest de stoke-on-trent, treci de granita, pe autostrada A53, din industrialul Shropshire, unul dintre tinuturile cele mai verzi si placute, aproape exclusiv rurale din Anglia. Shropshire merge umar la umar cu Tara Galilor, pe intreg parcursul granitei de vest, si in unele locuri se intrevad dealuri rotunjite cu vai ascunse.

Mai spre sud si est, dealurile capata o infatisare mai rigida, in special Clee Hills, sub al carui versant de sud-vest se adaposteste Ludlow.

Ludlow este unul dintre acele orasele rurale de care te indragostesti pe loc, e cocotat pe o fasie de teren inalt, imbratisat de raurile Corve si Hotelul Feathers (1603), pe Old Street din Ludlow, este un exemplu splendid de ornamente si lambriuri, caracteristice pentru arhitectura zonei.

Atractii turistice Ludlow

Tag: Obiective turistice Ludlow, Atractii turistice Ludlow, De vizitat in Ludlow, Ce vizitam in Ludlow, Top atractii turistice Ludlow, Top obiective turistice Ludlow, Ghid turistic Ludlow.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne