Obiective turistice Ludlow, cele mai importante atractii din Ludlow, Anglia.
  Orase Obiective turistice Ludlow, Anglia

Obiective turistice Ludlow

, Anglia
Publicat la: 2012-04-10

Imediat la sud-vest de stoke-on-trent, treci de granita, pe autostrada A53, din industrialul Shropshire, unul dintre tinuturile cele mai verzi si placute, aproape exclusiv rurale din Anglia. Shropshire merge umar la umar cu Tara Galilor, pe intreg parcursul granitei de vest, si in unele locuri se intrevad dealuri rotunjite cu vai ascunse.

Mai spre sud si est, dealurile capata o infatisare mai rigida, in special Clee Hills, sub al carui versant de sud-vest se adaposteste Ludlow.

Ludlow este unul dintre acele orasele rurale de care te indragostesti pe loc, e cocotat pe o fasie de teren inalt, imbratisat de raurile Corve si Hotelul Feathers (1603), pe Old Street din Ludlow, este un exemplu splendid de ornamente si lambriuri, caracteristice pentru arhitectura zonei.

Bilete de avion spre Ludlow:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Ludlow:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Ludlow:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Ludlow - Long: -2.716025, Lat: 52.369511

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Ludlow, atractii turistice Ludlow, de vizitat in Ludlow, obiective Ludlow, atractii Ludlow, turism Ludlow.