Obiective turistice Metsovo, de vizitat in Metsovo, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Metsovo, Grecia

Obiective turistice Metsovo, Grecia

 
 

Calatoria din campiile Tesaliei pana in regiunea Epir (Epirus), aflata in vest, presupune deplasarea cu masina prin cea mai inalta trecatoare rutiera din Grecia, aflata la o inaltime de 1.707 m si care pe timp de iarna este adesea inchisa.

In apropiere se afla frumosul oras de munte Metsovo, plin de caracter si de atmosfera, reflectand spiritul independent al oamenilor care traiesc sus, pe inaltimile dealurilor din zona. Unii dintre acestia sunt nomazi vlahi sedentarizati, desi mai exista cativa locuitori ai dealurilor care isi pastreaza inca vechiul stil de viata nomad.

Metsovo se afla pe o ruta turistica aglomerata, fiind statiune de schi pe timp de iarna si cautata de amatorii de drumetii in timpul verii, dar acest lucru n-a facut-o sa-si piarda nimic din farmecul initial.

 
Vizitezi Metsovo?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Metsovo

Vacanta in Metsovo cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Metsovo:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Metsovo:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Metsovo obiective turistice, Ce poti vizita in Metsovo, Top obiective Metsovo, Top atractii Metsovo, Metsovo locuri de vizitat, Locuri de vizitat Metsovo, Locuri de vizitat in Metsovo, Metsovo atractii turistice, Metsovo de vizitat, De vizitat in Metsovo, Ce vizitam in Metsovo, Top atractii turistice Metsovo, Top obiective turistice Metsovo, Metsovo ghid turistic, Calatorii in Metsovo.