Obiective turistice Metsovo, atractii turistice Metsovo, Grecia.
  Orase Obiective turistice Metsovo, Grecia

Obiective turistice Metsovo

, Grecia
Publicat la: 2012-07-23

Calatoria din campiile Tesaliei pana in regiunea Epir (Epirus), aflata in vest, presupune deplasarea cu masina prin cea mai inalta trecatoare rutiera din Grecia, aflata la o inaltime de 1.707 m si care pe timp de iarna este adesea inchisa.

In apropiere se afla frumosul oras de munte Metsovo, plin de caracter si de atmosfera, reflectand spiritul independent al oamenilor care traiesc sus, pe inaltimile dealurilor din zona. Unii dintre acestia sunt nomazi vlahi sedentarizati, desi mai exista cativa locuitori ai dealurilor care isi pastreaza inca vechiul stil de viata nomad.

Metsovo se afla pe o ruta turistica aglomerata, fiind statiune de schi pe timp de iarna si cautata de amatorii de drumetii in timpul verii, dar acest lucru n-a facut-o sa-si piarda nimic din farmecul initial.

Bilete de avion spre Metsovo:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Metsovo:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Metsovo:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Metsovo - Long: 21.182980, Lat: 39.770069

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Metsovo, atractii turistice Metsovo, de vizitat in Metsovo, obiective Metsovo, atractii Metsovo, turism Metsovo.