Schloss Johannisberg din Oestrich Winkel, obiective turistice Oestrich Winkel

Schloss Johannisberg

Obiectiv turistic din Oestrich Winkel

Originile marii proprietati viticole, Schloss Johannisberg, dateaza de la 1100, cand calugarii benedictini au construit o manastire si au plantat vii pe pantele deluroase. Palatul si pivnitele remarcabile (vizite de la 14:00 in unele duminici si cu programare) au fost construite la inceputul secolului al XVIII-lea.

Schloss Johannisberg a fost odata in proprietatea unui staret din Fulda si in fiecare toamna un curier era trimis de la Johannisberg la Fulda pentru a obtine permisiunea de culege strugurii. In 1775, mesagerul s-a intors dupa o perioada prelungita de intarziere. Recolta era tarzie si strugurii erau mai copti decat de obicei; vinurile care s-au produs au fost extrem de delicioase si aromate. Vinurile Spatlese (tradus, „recolta tarzie", pronuntat shpate-lay-zeh) au fost foarte bine apreciate inca de atunci. Exista o statuie in curte care il comemoreaza pe „ultimul calaret".

Puteti degusta vinurile la vinoteca si la restaurantul podgoriei. Pentru a ajunge de aici la strada principala din Winkel, mergeti spre nord pe Schillerstrasse si urmati drumul pana sus.

Sfat: Din varful dealului se deschide o priveliste minunata. Dupa ce drumul coteste la stanga, admirati castelul de pe latura stanga.

 
Bilete de avion spre Oestrich Winkel:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Schloss Johannisberg:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne