Obiective turistice Oppenheim, de vizitat in Oppenheim, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Oppenheim, Germania

Obiective turistice Oppenheim, Germania

 
Vacanta in Oppenheim?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Oppenheim este situat la 26 km la nord de Worms si 23 km la sud de Mainz. In drum spre Oppenheim, dealurile acoperite cu vii, paralele cu Rinul, incep sa devina treptat mai abrupte. Apoi, pe neasteptate se zaresc turlele goticei Katharinen-kirche (Biserica Sfanta Ecaterina) din Oppenheim. Contrastul dintre fatada sa de gresie roz si cerul albastru este izbitor.

Construita intre 1220 si 1439, este cea mai importanta biserica gotica intre Strasbourg si Koln. Interiorul ofera o ocazie rara de a admira vitralii originale din secolul al XIV-lea si doua rozase magnifice: "Fereastra cu lacramioare" si "Trandafirul din Oppenheim".

Biserica gazduieste pietre funerare maiestru lucrate, iar capela din spate are o Beinhaus (capela mortuara) care contine osemintele a 20.000 de cetateni si soldati din secolele XV-XVIII. Este deschisa in aprilie-octombrie, zilnic 8:00-18:00; noiembrie-martie, zilnic 9:00-17:00.

 

De vizitat in Oppenheim

Oppenheim obiective turistice, Ce poti vizita in Oppenheim, Top obiective Oppenheim, Top atractii Oppenheim, Oppenheim locuri de vizitat, Locuri de vizitat Oppenheim, Locuri de vizitat in Oppenheim, Oppenheim atractii turistice, Oppenheim de vizitat, De vizitat in Oppenheim, Ce vizitam in Oppenheim, Top atractii turistice Oppenheim, Top obiective turistice Oppenheim, Oppenheim ghid turistic, Calatorii in Oppenheim.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne