Obiective turistice Oslo, de vizitat in Oslo, Norvegia
Home / Orase / Obiective turistice Oslo, Norvegia

Obiective turistice Oslo, Norvegia

 
Vacanta in Oslo?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Orasul Oslo a fost fondat in anul 1000 si a aniversat un mileniu in anul 2000. Orasul este la fel de nordic precum St. Petersburg, Anchorage in Alaska si Kap Farvel in Groenlanda.

Este nevoie de cel putin trei zile pentru a explora orasul, care are mai multe parcuri, biserici, muzee si locuri frumoase. Se pot face plimbari pe strada principala (Karl Johans Gate) spre Palatul Regal si Muzeul Edvard Munch. La Galeriile Nationala se pot admira capodoperele mai multor artisti Norvegieni.

Alte atractii din Oslo includ Muzeul Vigeland din Parcul Frogner, Muzeul Ambarcatiunilor Vichinge, ce contine o ambarcatiune veritabila in marime naturala din epoca medievala si Muzeul Folcloric in Spatiu Deschis, cu numeroase cladiri vechi de secole de pe tot teritoriul Norvegiei.

Tøyen, Grunerløkka si Gamle-Oslo sunt de asemenea locuri bune de vizitat. Aici te poti relaxa intr-o cafenea, poti incerca gheata italiana sau poti admira vechiul Oslo.

In Oslo se afla putin mai mult de 10% din populatia Norvegiei, adica500.000 de locuitori, iar aproximativ o treime din populatia Norvegieilocuieste in zona Oslo Fjord.

 

De vizitat in Oslo

Oslo obiective turistice, Ce poti vizita in Oslo, Top obiective Oslo, Top atractii Oslo, Oslo locuri de vizitat, Locuri de vizitat Oslo, Locuri de vizitat in Oslo, Oslo atractii turistice, Oslo de vizitat, De vizitat in Oslo, Ce vizitam in Oslo, Top atractii turistice Oslo, Top obiective turistice Oslo, Oslo ghid turistic, Calatorii in Oslo.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne