Obiective turistice Saint Tropez, cele mai importante atractii din Saint Tropez, Franta.
  Orase Obiective turistice Saint Tropez, Franta

Obiective turistice Saint Tropez

, Franta
Publicat la: 2015-01-22 de Georgiana Marcu

Pana destul de recent doar un mic sat pescaresc, mai usor de ajuns la el pe mare decat pe uscat, St-Tropez a devenit unul dintre punctele fierbinti pentru care este renumita Cote d'Azur.

Guy de Maupassant s-a mutat aici pe la 1880, urmat curand de pictorul Paul Signac, a carui vila a devenit un paradis al artistilor.

Un alt influx boem a urmat in anii '30, in frunte cu Jean Cocteau si Colette. Iar in anii '50 Brigitte Bardot a fost ultima care a atras multimea catre St-Tropez. Acum, celebritatile acosteaza aici pe iahturile lor sau detin vile, atragand hoarde de vizitatori.

Boemii bogati inchiriaza case restaurate in satele de pe dealurile inconjuratoare si isi petrec timpul pe Plage de Pampelonne (de departe cea mai hippy) si alte plaje atragatoare.

Bilete de avion spre Saint Tropez:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Saint Tropez:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Saint Tropez:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Saint Tropez - Long: 6.639982, Lat: 43.267841

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Saint Tropez, atractii turistice Saint Tropez, de vizitat in Saint Tropez, obiective Saint Tropez, atractii Saint Tropez, turism Saint Tropez.