Obiective turistice Schwetzingen, Germania
Home Orase Obiective turistice Schwetzingen, Germania

Obiective turistice Schwetzingen, Germania

 

Schwetzingen este faimos pentru Schloss: un palat oficial din secolul al XVIII-lea construit ca resedinta de vara de catre principii electori ai Palatinatului. S-ar putea spune ca micul orasel a luat fiinta doar pentru a gazdui frumoasa fortareata.

Cei care prefera sa viziteze orasele germane mai mari in defavoarea Schwetzingenului fac o mare greseala. Asta pentru ca orasul are destul de multe de oferit. In primul rand se spune ca este capitala mondiala a sparanghelului, ceea ce inseamna ca aici turistii pot savura zeci de mancaruri e baza de sparanghel. Concret, in terasele si restaurantele din Schwetzingen sparanghelul poate fi incercat in peste 40 de feluri diferite.

De asemenea, Schwetzingen poate fi descris ca un amestec frumos de magazine, restaurante, cafenele si obiective turistice mai mult decat interesante.

Aflat la jumatatea drumului dintre Heidelberg si Mannheim, Schwetzingen isi fascineaza vizitatorii prin arhitectura frumoasa a cladirilor vechi, prin linistea profunda deranjata doar de clopotele bisericilor si prin frumusetea greu de descris a celebrului sau castel.

Schwetzingen a fost mentionat pentru prima data in 766, iar prima documnetare oficiala a orasului a avut loc la sfarsitul secolului al XII-lea, in Codex Aureus of Lorsch. Initial, orasul a constat din doua localitati, Ober- si Unter-schwetzingen, care au evoluat ca un intreg.

Atractii turistice Schwetzingen

Tag: Obiective turistice Schwetzingen, Atractii turistice Schwetzingen, De vizitat in Schwetzingen, Ce vizitam in Schwetzingen, Top atractii turistice Schwetzingen, Top obiective turistice Schwetzingen, Ghid turistic Schwetzingen.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne