Obiective turistice Stratford upon Avon, de vizitat in Stratford upon Avon, Anglia
Home / Orase / Obiective turistice Stratford upon Avon, Anglia

Obiective turistice Stratford upon Avon, Anglia

 
 

Aflat la 32 de kilometri pe raul Avon, la sud-est de Birmingham, Stratford-upon-Avon este principala destinatie din afara Londrei. Si asta pentru ca aici s-a nascut, in 1564, cel mai cunoscut poet si dramaturg din lume - William Shakespeare.

Practic, majoritatea turistilor vin aici pentru a afla mai multe despre neegalatul Shakespeare, sa viziteze casa in care s-a nascut, scoala in care a studiat etc. Langa primarie poti vedea o frumoasa statuie a poetului, donata de actorul David Garrick.

Centrul orasului, unde sunt grupate majoritatea obiectivelor turistice, este destul de mic pentru a putea fi parcurs pe jos.

 
Vizitezi Stratford upon Avon?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Stratford upon Avon

Vacanta in Stratford upon Avon cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Stratford upon Avon:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Stratford upon Avon:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Stratford upon Avon obiective turistice, Ce poti vizita in Stratford upon Avon, Top obiective Stratford upon Avon, Top atractii Stratford upon Avon, Stratford upon Avon locuri de vizitat, Locuri de vizitat Stratford upon Avon, Locuri de vizitat in Stratford upon Avon, Stratford upon Avon atractii turistice, Stratford upon Avon de vizitat, De vizitat in Stratford upon Avon, Ce vizitam in Stratford upon Avon, Top atractii turistice Stratford upon Avon, Top obiective turistice Stratford upon Avon, Stratford upon Avon ghid turistic, Calatorii in Stratford upon Avon.