Obiective turistice Stratford upon Avon, Anglia
Home Orase Obiective turistice Stratford upon Avon, Anglia

Obiective turistice Stratford upon Avon, Anglia

Aflat la 32 de kilometri pe raul Avon, la sud-est de Birmingham, Stratford-upon-Avon este principala destinatie din afara Londrei. Si asta pentru ca aici s-a nascut, in 1564, cel mai cunoscut poet si dramaturg din lume - William Shakespeare.

Practic, majoritatea turistilor vin aici pentru a afla mai multe despre neegalatul Shakespeare, sa viziteze casa in care s-a nascut, scoala in care a studiat etc. Langa primarie poti vedea o frumoasa statuie a poetului, donata de actorul David Garrick.

Centrul orasului, unde sunt grupate majoritatea obiectivelor turistice, este destul de mic pentru a putea fi parcurs pe jos.

Atractii turistice Stratford upon Avon

Tag: Obiective turistice Stratford upon Avon, Atractii turistice Stratford upon Avon, De vizitat in Stratford upon Avon, Ce vizitam in Stratford upon Avon, Top atractii turistice Stratford upon Avon, Top obiective turistice Stratford upon Avon, Ghid turistic Stratford upon Avon.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne