Muzeul de Istorie Naturala din Viena, obiectiv turistic Viena - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Viena Muzeul de Istorie Naturala

Muzeul de Istorie Naturala

Obiectiv turistic Viena

Istoria Pamantului si varietatea uluitoare a naturii pot fi cunoscute prin intermediul celor 20 de milioane de obiecte. De la insecte, la pietre pretioase, minerale si pterodactili, Habsburgii au unit

totul sub acoperisul acestui muzeu, aflat in apropiere de Palatul Imperial. Numeroase exemplare de animale disparute sau pe cale de disparitie, realizate prin taxidermie, completeaza colectia si o fac mai valoroasa.

Venus de Willendorf isi spune, de asemenea, povestea si ursii sunt o marturie a inceputurilor culturii noastre de acum 25.000 de ani. Una dintre atractiile principale ale muzeului, in afara de aceasta figura preistorica scupltata in piatra, numita dupa palatul din valea Wachau unde a fost gasita, este scheletul unui dinozaur - un Diplodocus.

Sala Dinozaurilor, care a fost reproiectata in 2011, este plina de schelete si animale preistorice gigantice, precum si un Allosaurus

creat special sa imite animalul original; acesta se deplaseaza si scoate un zgomot terifiant. Modelul a fost construit pentru Muzeul de Istorie Naturala, pe baza celor mai recente descoperiri stiintifice. De asememena, primul model in marime naturala din lume al unei pasari de prada, impreuna cu noi exponate ale unui craniu fascinant de dinozaur cu coarne, completeaza colectia permanenta impresionanta.

Sala Gem straluceste de-a dreptul datorita topazul gigantic de 117 kg si buchetului de bijuterii al Mariei Teresa. In timpul unui tur ghidat, turistii se pot bucura de o vedere unica a orasului vechi de pe acoperisul muzeului.

Muzeul gazduieste si cea mai mare si cea mai veche colectie de meteoriti din lume, aflata in sala meteoritilor care a fost redeschisa in noiembrie 2012. 1.100 de roci care au "cazut din cer" pot fi vazute aici. In plus, cu ajutorul simulatorului, o aterizare puternica a unui meteorit poate fi afisata pe un ecran in format 3D.

Transport public pentru Muzeul de Istorie Naturala:

Metrou U2 statiile Museumsquartier si Volkstheater

Preturi intrare in Muzeul de Istorie Naturala:

Adulti: 10 euro
Copiii sub 19 ani: gratuit
Studenti, elevi sub 27 de ani: 8 euro

Program Muzeul de Istorie Naturala:

Joi - Luni 09:00 - 18:30
Miercuri 09:00 - 21:00
Martea - inchis

Telefon Muzeul de Istorie Naturala:

+ 43 (1) 521 77 - 0
info@nhm-wien.ac.at

Site oficial Muzeul de Istorie Naturala:

www.nhm-wien.ac.at

Bilete de avion spre Viena:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Muzeul de Istorie Naturala:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Viena:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne