Restaurant Pizza Zizza Caffetteria Birreria Desserteria, Roma, restaurante din Europa.
Home Restaurante din Europa Pizza Zizza Caffetteria Birreria Desserteria

Restaurant Pizza Zizza Caffetteria Birreria Desserteria, Roma

Pizza Zizza Caffetteria Birreria Desserteria
Publicat la: 2015-12-05 de
tripadvisor
Star Star Star Star Star

Este una dintre cele mai bune pizzerii din Roma si poate fi gasita destul de aproape de Vatican, pe Via Delle Fornaci 11. Astfel, este un loc numai bun, unde turistii pot manca delicios, pentru a-si reincarca bateriile dupa ce au vizitat catedrala San Pietro sau Muzeele Vaticanului.

Un restaurant mic, Pizza Zizza Caffetteria Birreria Desserteria ofera o gama larga din cele mai bune preparate din bucataria italiana, nu numai pizze savuroase.

Ce-i drept, restaurantul este renumit pentru pizzele minunate, asa cum nu ati mai mancat niciunde in lume, poate doar in Napoli, unde se spune ca este cea mai buna pizza din Italia.

Va recomandam sa cereti un platou cu mai multe felii de pizza, pentru a gusta cate putin din toate. De asemenea, pastele traditionale sunt o alegere inspirata, iar la final trebuie incercate deserturile care va vor incanta de-a dreptul papilele gustative. In cazul in care nu stiti ce sa alegeti, intrebati cu incredere personalul; veti gasi aici oameni foarte amabili si incantati sa va ajute.