Cazare ieftina Bingen, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Bingen

Cauta cazare in Bingen

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Bingen si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel NH Bingen Cazare ieftina Bingen

Acest hotel se afla la 10 minute de mers pe jos de gara din Bingen am Rhein si are un restaurant atractiv, cu vedere la raul Rin. Ofera o zona de spa si acces gratuit la WiFi.

Hotelul NH Bingen, de 4 stele, are camere primitoare, cu o suprafata de 18 metri patrati si mobilier din lemn. Unitatile au minibar, seif, halat de baie si facilitati de calcat.

in cafeneaua hotelului si in cocktail bar va puteti relaxa cu o bautura. Daca vremea este calda, petreceti-va timpul pe terasa din gradina.

Dupa o zi lunga, va puteti relaxa in sauna si in cada cu hidromasaj. Hotelul are si un solar.

NH Bingen este amplasat ideal pentru drumetii si ciclism prin parcul natural Rin-Taunus si cursul mijlociu al Rinului, care face parte din... citeste mai mult

Hotel Römerhof Cazare ieftina Bingen

Hotelul este situat convenabil in apropierea raurilor Rin si Nahe, pe proprietatea manastirii istorice Sf. Hildegard von Bingen. De la terasa noastra insorita va veti bucura de o panorama superba la orasul Bingen, Castelul Klopp, Valea Rinului si monumentul Niederwald. Gara centrala, debarcaderul si centrul orasului sunt toate la aproximativ 10 minute de mers pe jos.
citeste mai mult

Tag: Cazare Bingen, Hoteluri Bingen, Cazare ieftina Bingen, Oferte Bingen, Hotel Bingen, Camere de hotel Bingen, Apartamente in Bingen.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.