Cazare ieftina Capri, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Capri

Cazare in Capri

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Capri si nu numai.
 

Hotel La Floridiana Cazare ieftina Capri

La Floridiana se aflã în Insula Capri, cu vedere la Marea Mediteranã ºi oferã o piscinã încãlzitã în aer liber, cu mozaic ºi jeturi de hidromasaj. Strada comercialã Via Camerelle este la 3 minute de mers pe jos.

Camerele de la Floridiana oferã aer condiþionat, un minibar ºi TV prin satelit cu canale cu vizionare cu platã. Multe dintre acestea au un balcon sau o terasã cu vedere la mare. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga clãdire.

Un mic dejun tip bufet variat este servit zilnic între orele 07:30-10:30 ºi include sucuri de fructe, produse de patiserie ºi brânzeturi. Restaurantul are o terasã cu vedere la mare, iar oaspeþii pot savura bãuturi la barul de vinuri elegant.

Masaje de relaxare... citeste mai mult

Relais Maresca Cazare ieftina Capri

La Relais Maresca totul are un stil tipic pentru insula Capri: camere cu gresie Vietri, pozitia sa la malul marii, terasa panoramica ce ofera vederi spre muntele Vezuviu, bucataria excelenta.

Relais Maresca se afla la doar cativa pasi de la plaja, pe promenada Marina Grande. De aici puteti ajunge foarte usor la celebra Grotta Azzurra si puteti rezerva excursii cu barca in jurul insulei, direct la receptie.

Gradina cu solar de pe acoperis este locul ideal pentru un pranz usor sau o inghetata in timp ce faceti plaja sau va relaxati la umbra.

Aici va puteti intalni cu prietenii in timpul serii, pentru un cocktail la apusul soarelui, puteti savura o sticla de vin bun si o selectie de mezeluri si branzeturi, sau un pahar inainte de culcare.citeste mai mult

VelTravel
Tag: Cazare Capri, Hoteluri Capri, Cazare ieftina Capri, Oferte Capri, Hotel Capri, Camere de hotel Capri, Apartamente in Capri.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.