Cazare ieftina Catania, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Catania

Cauta cazare in Catania

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Catania si nu numai.
 
Booking.com
 

UNA Hotel Palace Cazare ieftina Catania

UNA Hotel Palace este situat în centrul orașului Catania, lângã istoricul Palazzo Tezzano. Hotelul oferã camere moderne cu TV cu canale Sky, precum ºi terasã pe acoperiș cu bar, restaurant ºi vedere memorabilã la Muntele Etna.

Fiecare camerã este decoratã modern, în culori neutre ºi are mobilier elegant. Toate camerele au aer condiþionat, minibar, acces la internet Wi-Fi ºi meniu de perne.

Hotelul UNA Palace este amplasat într-o clãdire istoricã ce dateazã de la începutul anilor 1900. Hotelul are o baie turceascã, o salã de gimnasticã gratuitã ºi un bar pe acoperiș cu o ofertã happy hour de cocktail-uri ºi un bufet între orele 19:30 - 23:00.

Personalul sãritor al hotelului oferã zilnic un... citeste mai mult

Politi Residence Cazare ieftina Catania

Aceste studiouri self-catering si apartamente cu 1 dormitor sunt situate in centrul istoric al orasului Catania, aproape de universitate, de cele mai importante 3 spitale ale orasului si de Dom. Fiecare apartament de la resedinta Politi este complet mobilat, cu o zona de living sau camera de zi si o chicineta. Veti locui intr-un vechi palat restaurat.

Facilitatile moderne includ un TV, Wi-Fi gratuit, serviciu de spalatorie si aer conditionat. Rezervati excursii pentru Muntele Etna prin serviciul de turism de la Politi Residence. Personalul poate sa organizeze inchirieri auto si sa rezerve bilete de intrare la muzeu si la teatru. Parcarea privata este la numai 150 metri.
citeste mai mult

Tag: Cazare Catania, Hoteluri Catania, Cazare ieftina Catania, Oferte Catania, Hotel Catania, Camere de hotel Catania, Apartamente in Catania.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.