Cazare ieftina Delphi, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Delphi

Cazare in Delphi

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Delphi si nu numai.
 

Hotel Ippoliti Cazare ieftina Delphi

Hotelul Ippoliti se aflã într-un conac vechi, în centrul oraºului Nafplion. Hotelul de tip boutique oferã camere fermecãtoare cu mobilier toscan autentic ºi cabinã de duº cu jet.

Camerele Hotelului Ippoliti au un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, CD/DVD player ºi Wi-Fi gratuit. Unele camere oferã balcon cu vedere la strãzile pitoreºti sau la cetatea Bourtzi.

Hotelul Ippoliti are salon elegant cu ºemineu. Facilitãþile de agrement includ piscinã micã în aer liber cu hidromasaj ºi salã de fitness. Micul dejun tradiþional este servit în fiecare dimineaþã lângã piscinã ºi în sala de mese interioarã cu ºemineu.

Situat chiar pe o stradã de lângã malul mãrii, aproape de cafenele ºi restaurante, Hotelul... citeste mai mult

Athina Cazare ieftina Delphi

Este un hotel traditional proprietate de familie, situat la un km de Muzeul Arheologic din Delphi si care ofera vedere panoramica la Golful Corintului. Are preturi accesibile si o atmosfera familiara si ofera camere primitoare, cu aer conditionat/incalzire si televizor. Fiecare dintre ele are balcon privat cu vedere la munte sau la mare.

La restaurantul din incinta se serveste in fiecare dimineata un bogat mic dejun de casa. Receptia cu program non-stop ofera informatii turistice. Hotelul are o pozitie convenabila, aproape de autogara.
citeste mai mult

VelTravel
Tag: Cazare Delphi, Hoteluri Delphi, Cazare ieftina Delphi, Oferte Delphi, Hotel Delphi, Camere de hotel Delphi, Apartamente in Delphi.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.